Kranio-Sakral Terapi / Hvad er Kranio-Sakral Terapi
 
 

Hvad er Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en behandlingsmetode, som udspringer fra Osteopati, der bygger på at genoprette en god balanceret Kranio-Sakral rytme, der ligesom hjertes eller åndedrættets rytme kan mærkes over hele kroppen.

Ved hjælp af blide lette tryk, løsnes spændinger, traumer og blokeringer, som belaster centralnervesystemet og dermed belaster din krop.

På grund af de blide tryk hovedsaligt på kranie og sacrum, slapper nervesystemet hurtigt af og tillader behandleren at arbejde ret dybt, uden at det gør ondt. Derfor er KST enorm virkningsfuld, og ofte redningen, når ingen andre behandlingsformer har hjulpet.

Kranio-Sakral Terapi er én de bedste bekæmpere mod stress.
 
HVORFOR
Nedsat eller ukorrekt funktion af rygsøjlen, irriterer led, muskler og nerver, som er med til at kontrollere vores kropsholdning og bevægelser. Ubehandlede skader/dysfunktioner kan medføre små som store gener, og til tider ganske alvorlige smerter.

En skade kan give en generel ubalance i vores krop med rigtig mange symptomer til følge – både fysisk og psykisk. Når vi bliver født, falder, udsættes for uheld, slår hovedet, får et piskesmæld eller vi påvirkes på anden vis, kan kranieknogler og hvirvler forskydes, musklerne i kroppen kan stivne og membraner i kranie og rygmarvskanal kan spænde op. Samtidig kan cirkulationen af hjernevæsken hæmmes, hvilket betyder, at hjerne, rygsøjle og nerver vil fungere meget dårligere.

Tilsvarende kan psykiske belastninger som stress, chok, sorg, incest, sygdom og ulykker påvirke vores centralnervesystem negativt.

For at styrke kroppens naturlige restitutions evne, kan det være gunstigt at anvende KST forebyggende. 4-6 behandlinger om året, kan være med til at holde sygdom og smerter fra døren.

KOMBINATION
Jeg anbefaler, at Kranio-Sakral Terapi kun kombineres med kiropraktik, blid massage, healing, blid fysioterapi og bindevævs massage.
Kranio-Sakral Terapi kan kombineres med mine massage behandlinger.

Andre behandlingsformer indenfor kort tid før/efter, kan gøre at du bliver overbehandlet eller det kan modarbejde KST, så du spænder op igen.

Kranio-Sakral Terapi kan godt kombineres med mine massage behandlinger.
 
Din Krop i Centrum | CVR: 32818366 | Kongens Vænge 9, 3400 Hillerød  | Tlf.: 40735500 | info@dkic.dk