Kranio-Sakral Terapi / Anmeldelser
 
 

Kundernes mening

TINE S
 
Vicki's varme hænder er magiske.
 

MAIKEN

Elsker at komme hos Vicki og er kommet her igennem flere år nu. Vicki er meget kompetent og dygtig. Jeg er altid utrolig afslappet når jeg har været under Vickis kyndige hænder og må erkende at kommer jeg her ikke jævnligt fungerer min krop ikke optimalt! Kan kun give Vicki de varmeste anbefalinger 🙏🏻
 
 
VIBEKE
Vicki har en enestående evne, til at få kroppen til at slappe af og skavankerne til at give slip. Tænk at noget så behageligt og blidt, kan være så effektfuld.
 
 
TINA L.
 
Jeg er en 46 årig kvinde, som slog halebenet som barn. Siden da, har jeg stort set haft problemer med det. Jeg har haft problemer med ryggen siden teenageårene, problemer med bækken, haleben, korsben og ryggen efter 2 graviditeter i 20érne. Samt en arbejdsskade i '09, som skadede diskus mellem de 2 nederste ryghvirvler. .

Med alle mine skavanker, gik jeg med daglig smerte. På en god dag var smerten ca. 6 (på en skala fra 1-10, hvor 1 er godt og 10 er meget ondt) og på en dårlig dag ca. 8-9 og tog på arbejde. På en meget dårlig dag over 10, var det på langs på gulvet hjemme.

Jeg stødte på Vicki på min arbejdsplads, og efter en snak hoppede jeg ud i at prøve Kranio-Sakral terapi.
Vicki er en sød, behagelig, omsorgsfuld og dygtig person/behandler, som jeg straks følte mig tryg ved.
Mine tanker ved de første behandlinger var om det nu ville give noget, men mine tanker blev meget hurtigt gjort til skamme. Milde tryk på forskellige punkter på HELE kroppen, har gjort så meget ved de ting jeg har båret rundt på, og har gjort mig næsten smertefri.

Mine smerter er kun gået den rigtige vej – altså næsten væk. På en dårlig dag er mine smerter nu på ca. 2-2½, det betyder at jeg nogle dage slet ikke mærker mine skavanker.
Jeg ved ikke, hvor jeg ville være helbredsmæssigt og smertemæssigt i dag, og i forhold til at kunne passe mit arbejde, hvis jeg ikke havde mødt Vicki.

 
Camilla
Jeg er fast kunde hos Din Krop i Centrum og vil ikke stoppe, fordi det giver mig en krop i ro og balance. Vicki har den bedste måde at behandle på. Hun vil gerne forstå, hvorfor tingene er som de er. Jeg er altid opløftet når jeg går derfra - nogen gange træt fordi kroppen arbejder og andre gange frisk, fordi kroppen har hvilet lidt.
Vicki har hjerterum og healende hænder og et dejligt rum❤️
Kan kun give Din Krop i Centrum den bedste anbefaling.
 
 
Din Krop i Centrum | CVR: 32818366 | Kongens Vænge 9, 3400 Hillerød  | Tlf.: 40735500 | info@dkic.dk